meerwaarde en service

Netwerken en Internet

HEE - High End Electro begeleidt u graag bij de toch niet zo eenvoudige keuze van de juiste materialen en apparatuur. Zowel privé-personen als professionelen worden door ons geadviseerd. Zo onderzoeken we samen gedetailleerd uw noden om vandaaruit de meest passende oplossingen te definiëren en hun realisatie in te plannen. Met andere woorden: geen verrassingen, geen ontgoochelingen.
meer weten

 

High End Audio & Video

De meerwaarde van High End Electro bevindt zich in het realiseren van topkwaliteit in beeld en geluid. Het 'High End' van de markt. Concreet betekent dit bijvoorbeeld grootbeeld televisie of projectie in een Home cinema concept. Of zogeheten multi-room audio & video, bijvoorbeeld muziek in hoge kwaliteit in uw volledige woning.
meer weten

 

Camerabewaking

HEE is een specialist in beveiliging in het algemeen, maar legt de nadruk op camerabewaking. Vanuit een grondige analyse van uw problematiek en noden wordt de vertaling gemaakt naar concrete oplossingen. Zoals altijd garanderen we een correcte installatie op basis van kwaliteitsmaterialen. Ook de dienst na verkoop is voor High End Electro een punt van ons kwaliteitsbeleid.
meer weten

 

Systeemintegratie

Misschien klinkt de term 'Systeemintegratie' erg professioneel, maar uiteindelijk is dit een concept dat zowel in de bedrijfswereld als ook in de private omgeving toepasbaar is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan projecten rond bewaking van een bedrijf of woning, toegangscontrole, telecom-oplossingen, kwaliteit en snelheid van het internet, publicitaire schermen, digitale prijslijsten, ...
meer weten

 

Projectbegeleiding

High End Electro begeleidt en verzorgt uw project van naaldje tot draadje, zowel privé als professioneel. Uiteraard is het uitgangspunt daarbij het luisteren naar uw noden, het analyseren van die behoeften, en het zoeken naar de ideale oplossingen.
meer weten

 

Elektrische Installaties

High End Electro verzorgt ook uw algemene elektrische installatie van ontwerp tot realisatie. We doen dit zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten. Dit kan bijvoorbeeld gaan over verlichting, domotica, toegangscontrole (videofonie, parlofonie), tot zelfs foto-voltaïsche zonnepanelen.
meer weten