HIGH END OPLOSSINGEN

HEE – High End Electro realiseert ook de meest complexe projecten. Wij maken steeds gebruik van topmerken en bieden een onberispelijke service.

Netwerken & Internet

HEE – High End Electro realiseert vrij complexe toepassing in een bedrijfsomgeving. Maar ook in de consumentenmarkt hebben we als ‘probleem-oplosser’ een stevige reputatie uitgebouwd.

Meer weten

High End Audio en Video

Wij realiseren topkwaliteit in beeld en geluid. Bijvoorbeeld grootbeeld televisie of projectie in een Home cinema concept. Of multi-room audio & video doorheen uw volledige woning.

Meer weten

Camerabewaking

HEE is een specialist in beveiliging in het algemeen, maar legt de nadruk op camerabewaking. Vanuit een grondige analyse van uw problematiek en noden wordt de vertaling gemaakt naar concrete oplossingen.

Meer weten

Systeemintegratie

Denk hierbij bijvoorbeeld aan projecten rond bewaking van een bedrijf of woning, toegangscontrole, telecom-oplossingen, kwaliteit en snelheid van het internet, publicitaire schermen, digitale prijslijsten, …

Meer weten

Projectbegeleiding

High End Electro begeleidt en verzorgt uw project van naaldje tot draadje, zowel privé als professioneel. We luisteren naar uw noden, analyseren die behoeften en het zoeken naar de ideale oplossingen.

Meer weten

Algemene Elektrische Installaties

High End Electro verzorgt ook uw algemene elektrische installatie van ontwerp tot realisatie. We doen dit zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten. Denk aan domotica, airco, zonnepanelen, …

Meer weten